Innledning

Jeg har bestemt at han skal dø. Når og hvordan må du vente å se. Som kommuneoverlege er han vant til å se og jobbe med døden, men sin egen død er det ikke en gang sikkert han vil se komme.


Jeg er Einar Magnusson og er forfatter, koordinator og redaktør av denne historien. Dette er en kriminalhistorie men også en fortelling om hverdagen til en oppdiktet kommuneoverlege. Arne Isdal jobber i en middels stor kommune. Blir ofte kalt bare AI av de som erter han fordi det noen ganger virker som om det er Artifical Intelligens som driver han. Han er nysgjerrig på uforståelige saker og ting og har en grunnleggende filosofi om at det meste ordner seg. Gift med Emily, ei tøff dame som han har to voksne barn med; Theo og Ida, som gjerne gir faren en hjelpende hånd i vanskeligheter.

Hva Arne opplever, hvilke problemer han kommer opp i, og hvordan de løses styres av meg som forfatter. Du som leser av denne bloggen oppfordrer jeg til å komme med forslag til alle sider av denne kriminalhistorien. Sammen kan vi skape en spennende roman som hverken jeg eller du vet hvor ender. Jeg regner med at jeg må stå for mye av arbeidet i begynnelsen, men jeg håper flere og flere av dere som leser vil bidra med å komme med forslag til utviklingen av fortellingen.

Hvis du vil bidra til denne kriminalhistorien om en kommuneoverleges meritter innen et alt for ukjent fagområde så gi kommentarer via “Kontakt” knappen øverst på siden eller send innspill til min epost: einar.magnusson@mail.com.

/